Skip to content

Transportbedrijf Breda

U zoekt een geschikt transportbedrijf in Breda? Dan heeft u die in ons gevonden. Nadat wij eerst voldoende ervaring elders op hebben gedaan, zijn wij in 2017 gestart met ons eigen transportbedrijf in Breda. We zijn klein begonnen, maar ondertussen zijn we al behoorlijk gegroeid.

Klein begonnen en ondertussen al aardig gegroeid

In eerste instantie begonnen wij als transportbedrijf in Breda met spoedtransport. Dat deden we aanvankelijk met één bus. Het is daarna echter erg snel gegaan. Nu rijden er namelijk verschillende bussen en zelfs vrachtwagens van ons als transportbedrijf in Breda rond. Dat betekent dat we tegenwoordig zo goed als alles kunnen vervoeren. Wanneer u een transportbedrijf zoekt waarmee u met een gerust hart zaken kunt doen, dan hebt u die in ons nadrukkelijk gevonden. Wij staan namelijk voor het professioneel vervoeren van spullen van A naar B.

Transportbedrijf Breda

Wij kunnen u een zeer breed dienstenpakket leveren

Wij kunnen u als specialist in transport in Breda op verschillende manieren van dienst zijn. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld vaste ritten, spoedritten, snel transport, winkeldistributie, pakketdistributie en meubeldistributie. Wij staan nadrukkelijk voor het snel leveren van producten en doen dat ook nog eens tegen altijd de gegarandeerd laagste prijs. Voor u kiest voor een van onze diensten, kunt u via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen. Bent u akkoord? Dan zorgen wij dat uw producten goed en snel op de plek van bestemming afgeleverd worden.

Stuur een open sollicitatie en wie weet maakt u straks onderdeel uit van het transportbedrijf in Breda

Omdat wij als bedrijf nog steeds groeien, kunt u via onze website gemakkelijk een open sollicitatie sturen. We zijn in de groei en dus is de kans aanwezig dat we binnenkort wel een beroep op u gaan doen. Werken in de transportwereld is dynamisch en leuk. Het is dus altijd de moeite waard om een open sollicitatie te sturen om wellicht later onderdeel uit te maken van het transportbedrijf in Breda.

Ook een franchise met MijnPakketDienst

Bijzonder is verder dat wij ook een franchise hebben met MijnPakketDienst. Dat betekent dat wij nu in heel West-Brabant mensen kunnen voorzien van regulier vervoer van pakketten en pallets. Als u kijkt op mijnpakketten.nl dan krijgt u al een prima indruk van deze dienst die wij u dus ook aan kunnen bieden. Wilt u op een of andere manier gebruikmaken van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we snel tot zaken komen.