Skip to content

Sneltransport

Als u goederen wilt laten vervoeren, dan wilt u dat dit op kwalitatief goede wijze gebeurt en dat dit vooral ook snel gebeurt. In dat kader kunnen wij u als specialist in sneltransport op uw wenken bedienen. Als geen ander zijn we specialist in sneltransport, zonder dat dit ook maar iets afdoet aan de kwaliteit en de veiligheid.

Ooit begonnen met één bus en sneltransport

We zijn in 2017 een eigen onderneming gestart en zijn sindsdien gestaag gegroeid. Nadat we eerst elders ervaring op hebben gedaan, startten we al in 2017 met één bus en sneltransport. De onderneming van 2017 is in niets meer te vergelijken met het bedrijf van nu. We rijden als transportbedrijf in Breda tegenwoordig met verschillende bussen en zelfs met vrachtwagens. Dat stelt ons in staat om zo goed als alles op snelle en vooral professionele wijze te vervoeren.

Sneltransport

Wij werken altijd voor een heel eerlijke prijs

We kunnen u tal van verschillende diensten aanbieden. Zo kunt u terecht bij ons voor vaste ritten, spoed ritten, sneltransport, winkeldistributie, palletdistributie en meubeldistributie. Zoals gesteld kunnen wij prima voor sneltransport zorgen. Dat doen we altijd voor een eerlijke prijs overigens. Daarmee bewijzen we nadrukkelijk dat kwaliteit niet altijd heel erg duur hoeft te zijn. We werken met de beste chauffeurs en behalve snelheid staat veiligheid bij ons uiteraard ook altijd op de eerste plaats.

Meer dan alleen voor sneltransport

Voor u een bepaalde dienst in de vorm van bijvoorbeeld sneltransport van ons afneemt, doet u er goed aan eerst een offerte via onze website aan te vragen. Over onze website gesproken; als u geïnteresseerd bent in het werken in de transportwereld, dan kunt u via onze website ook gemakkelijk een open sollicitatie sturen. We zijn als bedrijf nog nadrukkelijk in de groei en wie weet moeten we binnenkort wel een beroep doen op extra chauffeurs. Zeer de moeite waard dus om een open sollicitatie te sturen.

Veel te bieden op het gebied van pakket- en palletvervoer!

Wist u overigens dat we een franchise zijn gestart met MijnPakketDienst? We kunnen u in West-Brabant prima van dienst zijn als het gaat om pakket- en palletvervoer. Wilt u een indruk van de diensten we u in dat kader kunnen bieden, check dan de website mijnpakketdienst.nl. U ziet dan wat we precies voor u kunnen betekenen. En zo kunnen we u dus een breed scala aan vervoersdiensten bieden. Maak er gebruik van, u krijgt er zeker geen spijt van.