Skip to content

Pakketservice

Als het gaat om vervoersdiensten kunnen wij u als geen ander van dienst zijn. Wij zijn uw pakketdienst en kunnen u als specialist in transport in Breda op veel verschillende vlakken van dienst zijn.

Franchise met MijnPakketDienst

Wat betreft pakketservice hebben wij een franchise met MijnPakketDienst. Dat betekent dat wij in West-Brabant kunnen zorgen voor regulier vervoer van zowel pakketten als pallets. Via onze website mijnpakketdienst.nl krijgt u al een mooie indruk van de pakketservice die we u aan kunnen bieden. Wilt u gebruikmaken van onze pakketservice, neem dan vrijblijvend contact op.

Pakketservice

Als pakketservice brengen wij uw goederen veilig en snel van A naar B

Als transportbedrijf in Breda zijn we in 2017 klein begonnen. Niet echter nadat we eerst elders genoeg ervaring hadden opgedaan. In 2017 richtten we ons in eerste instantie op sneltransport en werkten we nog met één bus. Ondertussen echter hebben we meerdere bussen en zelfs een vrachtwagen rijden. Dat maakt dat we zo goed als alles kunnen vervoeren. U kunt er steeds van op aan dat wij uw goederen zeer veilig en snel op de plek van bestemming afleveren.

Stuur een open sollicitatie via onze website

U kunt bij ons als specialist in pakketservice verschillende diensten afnemen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld vaste ritten, spoed ritten, snel transport, winkeldistributie en palletdistributie. Ook voor meubeldistributie bent u bij ons meteen aan het goede adres. We doen ons werk vakkundig en vragen voor onze diensten altijd een eerlijke prijs. Voor u daadwerkelijk zaken met ons doet, kunt u via onze website eerst een scherpe offerte aanvragen. Bent u iemand die graag in de transportwereld zou willen werken? Omdat wij nadrukkelijk groeien, is het dan verstandig een open sollicitatie te sturen. Als de groei aanhoudt, kan het zomaar zijn dat u straks ook deel uitmaakt van ons team. U kunt via de website een open sollicitatie sturen. Gewoon doen dus! Het kan zomaar zijn dat we u binnenkort uitnodigen voor een gesprek om deel uit te gaan maken van ons team.

Wij kunnen u op het gebied van vervoer echt alles bieden

Wij kunnen u op het gebied van vervoer alles bieden. Dat doen we tegen een zeer scherpe prijs en op een kundige en professionele wijze. We zijn klein begonnen en zijn nog steeds nadrukkelijk groeiende. Dat zegt genoeg over de kwaliteit die we bieden. Maakt u voortaan ook gebruik van onze diensten?