Skip to content

Breda transport

Als onbetwist specialist in Breda transport kunnen wij u op een zeer breed vlak van dienst zijn. We zijn een pakketservice die tal van uiteenlopende diensten aan kan bieden. Niet voor niets worden we nu al hét transportbedrijf van Breda genoemd.

We zitten als bedrijf nadrukkelijk in de groeifase nadat we klein zijn begonnen

Dat we nu al specialist in Breda transport zijn, maakt ons trots. We zijn in 2017 op kleinschalige wijze begonnen. Dat nadat we eerst elders ervaring opgedaan hebben. We begonnen in 2017 klein met één bus waarbij we ons vooral richtten op spoedtransport. De groei zat er echter al snel in. Tegenwoordig rijden we met verschillende bussen en zelfs met vrachtwagens. Dat stelt ons in de gelegenheid dat we zo goed als alles kunnen transporteren tegenwoordig. Kiest u voor ons als specialist in Breda transport, dan kunt u er blindelings op vertrouwen dat uw goederen op professionele wijze en snel van A naar B worden vervoerd.

Breda transport

Vraag eerst een offerte aan via onze website

U kunt bij ons een aantal diensten afnemen. Zo kunt u bij ons terecht voor vaste ritten, spoed ritten, snel transport, winkeldistributie, palletdistributie en meubeldistributie. We staan er om bekend dat we snel ons werk kunnen doen en dat uw goederen altijd veilig de plaats van bestemming bereiken. Voor u daadwerkelijk een dienst van ons afneemt, kunt u via onze website een offerte aanvragen. U krijgt dan altijd een scherpe prijs van ons aangeboden. Want wij maken kwalitatief transport in Breda prima betaalbaar.

We werken als specialist in Breda transport snel en veilig

We werken snel, we werken voor een eerlijke prijs en als u geïnteresseerd bent in werken in de transportwereld, dan kunt u via de website gemakkelijk een open sollicitatie plaatsen. Ons bedrijf is nog steeds nadrukkelijk in de groei. Dus kan het zomaar zijn dat we straks een beroep moeten doen op extra medewerkers. Zeer de moeite waard dus om een open sollicitatie via de website te plaatsen.

Bijzondere franchise met MijnPakketDienst

Bijzonder is ook de franchise die we hebben met MijnPakketDienst. Wij verzorgen voor West-Brabant regulier vervoer van zowel pakketten als pallets. Als u een kijkje neemt op mijnpakketdienst.nl kunt u al een prima indruk krijgen wat we u in dit kader zoal aan kunnen bieden. Het is dus zeer verstandig om zaken met ons te doen. Dan namelijk weet u zeker dat uw goederen op perfecte wijze van A naar B vervoerd worden.